, , , ,

Light-4 500*500

3570,00 грн

  • Під плитку, мозаїку;
  • Алюмінієва конструкція;
  • Без петлі;
  • Кришка заповнюється бетоном, керамзитобетоном;
  • Має підвищену вантажопідйомність та гумовий ущільнювач для шумо- та вологоізоляції;
  • Призначена для облицювання різними видами підлогового покриття: плитка, ламінат, паркет.

,

Модель Розмір люка, мм Розмір прорізу під люк, мм Розмір кришки люка, мм Світовий проріз, мм Навантаження на дверцята, кг Вага люка, кг
A B C довжина ширина D E F G
Light — 4 500 500 54 505 505 493 493 400 400 250 5,8

Інструкція з монтажу
Підлогові люки «Light» можна використовувати в перезволожених приміщеннях (басейнах, аквапарках). Завдяки надійній конструкції люки здатні витримувати величезну вагу. Прості в монтажі та експлуатації.
Виріб являє собою раму (спеціальний алюмінієвий профіль товщиною стінки 4 мм), в пази якої вільно (без петель) поміщається відкривається частина конструкції. Її роль відіграє спеціальний резервуар для заливки бетону (як правило, легких марок), на які після монтажу конструкції укладається плитка (або інший вид підлогового покриття, що використовується в приміщенні).
Грані посадочного майданчика та кришки такого люка після складання скошені під конус. Тому кришка щільно лягає в посадочне ложе та не залишає зазорів і щілин по краях після закриття люка.
Гумовий ущільнювач, по всьому периметру підстави люка, дозволяє ізолювати приховувані під люком комунікації від вологи, та в той же час перешкоджає появі пилу на поверхні підлоги з, прихованим люком, ніші. Встановивши такий люк, можна без побоювання проникнення води до комунікацій, мити підлогу водою або застосовувати інші засоби для чищення.
Всі люки комплектуються Т-подібною ручкою. У кришці люка є отвір з нарізним сполученням. Ручка вставляється в отвір і угвинчується в різьбове з’єднання.
Краї люка на посадочній площадці та кришці, видимі на поверхні підлоги після встановлення люка, звужені до мінімально можливої товщини. Це дозволяє люку з міцними та потовщеними гранями, як і раніше залишатися непомітним на підлозі після його встановлення.
Люк створює бездоганний зовнішній вигляд і дозволяє інсталювати будь-яке підлогове покриття: камінь, плитка, паркет, і т. ін.
Люки моделі «Light» встановлюються в підготовлений отвір. Спеціальний профіль з додатковими ребрами жорсткості алюмінію та арматурна сітка визначають високу міцність люка та стійкість до корозії.
Заповнення кришки здійснюється замовником після монтажу.
Розміри підлогового люка (для замовлення) – це габаритні розміри зовнішньої монтажної рамки.

Вес 6 кг
Габариты 51 × 51 × 6 см

Бренд

Евролюки

ТОВ «Київська електротехнічна компанія» розпочала свою діяльність на ринку України у 2008 році. Наша компанія охоплює кілька напрямків діяльності у металообробці та виробництві готових виробів. Підприємство є власником торгової марки «Євролюки-люки, яких не видно», свідоцтво на знак для товарів та послуг №161993 від 10.10.2012 р. Під цією емблемою ми виготовляємо та продаємо ревізійні люки прихованого монтажу різних модифікацій.

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Light-4 500*500”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Корзина для покупок
Light-4 500*500
3570,00 грн